בימים חמים אלה, חשוב להקפיד על שתייה מרובה ועל פינוקים קרים ואיכותיים. מתכון מיוחד וסודי לארטיק בננה טבעוני:

 

מצרכים:

2 בננות קפואות מקולפות

חצי כוס חלב שקדים

100 גרם שוקולד שקד תבור (הכי מומלץ - פרו 85%)

2 כפות פיסטוק/ שקד קלופים וקצוצים

 

טוחנים את הבננות והחלב לכדי תערובת אחידה במעבד מזון, ומקפיאים בתבניות עם מקל (את המקל אפשר להוסיף אחרי שהארטיקים החלו להתקשות).

כשהארטיקים מתקשים, טובלים אותם בשוקולד מותך, ומקשטים בשבבי השקד. אפשר לאכול מיד או להחזיר למקפיא.

 

 

בתיאבון!

phone
waze
back to top